Сережки клевер – символ удачі у вашому ювелірному арсеналі

сережки клевер
Зміст

Прикраси – то завжди про красу. Але, виявляється, є особливі коштовності, які несуть в собі таємний сенс і символізують удачу. Не вірите?

Спробуйте придбати сережки клевер і вже за короткий час ви почнете відмічати невеличкі «чудеса» та «сюрпризи» від Долі. Це не дивно, адже конюшина у більшості країн завжди вважалася символом удачі та доставку. А особливо якщо вдалося знайти квітку з чотирма листочками, вважайте ви зірвали джек пот.  Вам не доведеться ходити по полю в пошуках конюшини з чотирма листочками, достатньо відвідати сайті інтернет магазину УкрЗолото, де представлені колекції прикрас на всі смаки і бюджети. І серед цього різноманіття на вас чекають сережки клевер, які і стануть тим особливим предметом вашого ювелірного арсеналу, який гарантовано зробить вас улюбленицею Фортуни або улюбленцем. А чому ні, адже сережки у вигляді 4-х листяної конюшини можна знайти навіть у чоловічих чи дитячих серіях.

Золото, срібло, дорогоцінні камені

Сережки у вигляді конюшини можуть мати різні виконання. Самий популярний варіант – пусети. Такі прикраси впишуться в будь-який образ і навіть підійдуть якщо мова про чоловічі сережки (моно сережка з клевером виглядає дуже стильно).

Не менш круто виглядають висюльки, на кінчиках яких мило «звисають» чотири листочки конюшини. В такому дизайнерському виконанні можуть бути створені сережки класичні (з англійським або французьким замком). Великі листочки конюшини виглядатимуть шикарно на каффі.

Взагалі конюшина то дуже популярний дизайн і він відрізняється універсальністю, бо може зустрічатися як на маленьких сережках, так і на масивних. Крім того майстри пропонують серії виробів:

  • З золота;
  • З срібла;
  • З платини;
  • З додаванням коштовних каменів;
  • З декором у вигляді діамантового гранування чи емальованих вставок.

Сюжет конюшини актуальний як для сережок на кожен день, так і для моделей призначених для доповнення вечірніх аутфітів. В першому випадку мова йде про лаконічні моделі з мінімальним декором. У другому – про масивні сережки, інкрустовані діамантами чи сапфірами та навіть смарагдами. До речі, смарагди ювеліри використовують частенько, бо вони створюють особливий візуальний ефект.

До таких прикрас не складно підібрати різні аксесуари (ланцюжок з підвіскою, браслет, каблучку) і такий комплект не виглядатиме перевантаженим. Бо конюшина – то символ удачі, а удачі багато не буває.

клевер сережки

Консультанти UkrZoloto пропонують саме сережки з конюшиною коли треба підібрати стильну прикрасу для себе. А ще варто згадати саме про ці прикраси, коли ви в пошуках особливого презенту. Це фактично подарунок два в одному – і прикраса, і талісман який принесе удачу своєму власнику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *