Чому Kia Sportage підкорює ринок

Зміст

Автомобілі бренду KIA поступово підкорюють ринок. Особливо серед модельного ряду відрізняється популярністю Kia Sportage. Це зручний та вмісткий кросовер, що прекрасно підійде для сім’ї з дітьми. Проте не тільки простір зробив Kia Sportage мрією багатьох людей. Варто дізнатися більше про цю модель, адже в цьому разі буде більш повно оцінити усі її переваги.

Висока надійність та безпечність авто Kia Sportage

Ще у 2016 році в Германії Kia Sportage третього покоління завоював найвищий рейтинг по надійності. Власники цього авто дуже рідко звертаються до дилерів. Рейтинг безпеки ANCAP присудив Kia Sportage найвищу оцінку – п’ять зірок. Згідно рейтингу JD Power Kia Sportage 2023 року обійшла по надійності Toyota RAV4 2023 та Honda CR-V 2023. Судячи з усього цього, можна зробити висновок, що автомобіль немає дорікань збоку більшості автолюбителів та інженерів.

Переваги нової моделі Kia Sportage та моделі загалом

Автомобіль має велику кількість переваг. У інтернеті рідко майже не знайти негативних відгуків про цю модель. Навпроти, власники підкреслюють такі переваги Kia Sportage, як:

  • Чітка ергономіка, що нагадує якості найкращих авто від німецьких виробників.
  • У салоні легко освоїться навіть водій-початківець.
  • Корейці знаються на функціональності, тому навіть початкові моделі Kia були оснащені по повній програмі. Модель же четвертого покоління має оновлену цифрову панель приладів, мультимедійне кермо з розташуванням на ньому елементів управління.
  • Високий комфорт для людей на передніх та задніх сидіннях під час їзди у будь-яку пору року та по будь-якій дорозі.
  • Якісний клімат-контроль взаємодіє з сенсорним модулем.
  • Бездоганна якість звукоізоляції салону додає комфорт та дозволяє виключити шумове навантаження на водія та пасажирів, що особливо важливо підчас довгих поїздок.
  • Збільшена місткість багажника дозволить зібрати усі необхідні речі для дальніх подорожей.

І це лише початкові переваги автомобілю. Варто виділити також багатоваріантність Full HD дисплею, що в залежності від комплектації може мати діагональ від 8 до 12,3 дюйма. Модуль Bluetooth може з’єднуватись одночасно з двома девайсами. Взаємодія системи можлива, як з пристроями на Андроїді, так і з гаджетами від Apple.

Kia Sportage має риси, притаманні чоловічому автомобілю. Особливо у цьому плані відрізняється кузовний дизайн. Надійність кузову придає сталь високої міцності. Вона надає жорсткість і при цьому не збільшує загальної ваги. Автомобіль чітко реагує на обертання керма, що дозволяє забезпечити ідеальне управління та безпеку на дорозі.

Купити Kia Sportage в Україні

Офіційний дилер Kia в Україні, автосалон Kia на Харківському, пропонує свої послуги автолюбителям, що вже стали фанатами автомобілів від відомого Південнокорейського виробника або ж тільки шукають найкращий варіант авто у співвідношенні ціна-якість. Продивитись доступні варіанти та ціни можна на сайті kia-kiev.com.ua. Тут представлені детальні характеристики та інші аргументи стосовно того, чому Kia Sportage стане найкращим вибором для сім’ї, роботи чи дальніх поїздок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *