Сталевий дріт: класифікація та вартість

Зміст

Сталевий дріт – популярний вид металевого прокату, який своїм зовнішнім виглядом нагадує гнучку нитку. У каталозі https://petro-metal.com.ua запропонований різноманітний асортимент за розмірами та способом обробки матеріалу, що дозволяє вибрати найбільш відповідний варіант для майбутніх експлуатаційних умов.

З урахуванням базової класифікації, сучасний ринок пропонує в продаж наступні різновиди:

  1. В’язальний – такий металевий дріт дозволяє поєднувати між собою всілякі деталі арматури в одну єдину конструкцію. Вибір ідеального діаметра має здійснюватися з урахуванням товщини елементів, які необхідно з’єднати. При цьому важливо дотримуватися наступного правила: дріт повинен бути, як мінімум, у 10 разів тоншим, ніж арматура.
  2. Зварювальна – використовується для створення зварювальної ванни, а також для зварювання різних елементів між собою. Причому дана продукція підходить як для автоматичного, так і для напівавтоматичного зварювання.
  3. Арматурна – універсальний варіант для виконання широкого спектра будівельних робіт. Найчастіше такий дріт необхідний для якісного армування залізобетонних конструкцій навантаженого та ненавантаженого типу, для посилення бетонних перекриттів.

Виходячи з майбутніх експлуатаційних умов, можна вибрати відповідне рішення для конкретного завдання.

Ціна сталевого дроту: що впливає на остаточну вартість?

Здійснюючи вибір, важливим аспектом називають цінову політику. Адже кожен споживач бажає придбати якісний металопрокат за вигідними цінами.

Вартість представленого металопрокату залежить від величезної кількості факторів, серед яких слід зазначити наступні: 

  • марка сталі, яку виробник взяв за основу у процесі виготовлення своєї продукції;
  • товщина, діаметр готового виробу;
  • технологія термообробки сталі (відпал, загартування, термомеханічна обробка та інше);
  • спосіб виробництва, який характерний для виробів, що не пройшли термічну обробку (гаряче-, холоднокатані);
  • наявність/відсутність захисного напилення, покриття (враховується також й вид та спосіб нанесення захисту на поверхню металу).

Таким чином, ціна варіюється в широкому діапазоні, що дозволяє вибрати та купити сталевий дріт на будь-який бюджет та для широких можливостей застосування. Щоб не помилитися з покупкою, слід уважно ознайомитися з набором характеристик кожного виду дроту з огляду на всі переваги та недоліки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *