Верхнє чи нижнє завантаження бутлів?

Верхнє чи нижнє завантаження бутлів?
Зміст

Якщо ви користуєтеся доставкою води в офіс, то вам точно потрібен кулер для води. Сьогодні складно уявити сучасний світ без цього девайсу, який дозволяє вільно та без зайвих зусиль набрати холодну, теплу чи гарячу воду. Вибираючи дане обладнання особливу увагу рекомендуємо звернути на тип завантаження бутлів. В інтернет-магазині питної води ТМ «Н2О» ви знайдете підлогові та настільні кулери за вигідними цінами. Ми пропонуємо багатофункціональне обладнання з головними можливостями, а саме:

  • Регулювання температури води
  • Нижнє та верхнє розміщення тари
  • Компресорні та електронні моделі
  • Вбудовані функції безпеки, додаткове газування, дезінфекція
  • Стриманий та насичений дизайн тощо

Замовляючи бутлі з питною водою «Н2О» можна суттєво зекономити на кулерах для води https://h2o-water.com.ua/shop/kuleri-ta-obladnannya/, а також супутніх товарах (натуральних соках, компотах, лимонадах тощо). 

Особливості кулерів з верхнім розміщенням бутля

Як і будь-яке обладнання, даний тип кулера має свої плюси, а також мінуси. До позитивних рис верхнього завантаження можна віднести:

  • Зручне використання, адже вам не потрібно щоразу під час заміни тари нагинатися та приймати незручне положення
  • Можливість контролювати рівень води
  • Універсальність – верхнє завантаження дозволяє встановлювати всі типи бутлів, які пропонують виробники бутильованої води

Проте не обійшлося й без мінусів. Так, купивши кулер з верхнім завантаження потрібно бути готовим до певних незручностей. Зокрема, варто приловчитися, щоб з першого разу замінити сулію. Крім того, цей процес вимагає силового навантаження, тому людям з хворою спиною не рекомендовано цим займатися. Також такі моделі, як правило, мають більші габарити, що може завдати проблему у виборі місця розташування кулера. Ну й звісно, ви не можете бачити залишок води, що також є не зовсім приємно.

Особливості нижнього завантаження бутля

Розміщення тари внизу, у більшості моделей, відбувається у спеціальній шафі, тому це вагомий фактор під час вибору девайсу. У результаті кулер стає окремим елементом побуту, адже бутля з водою не помітно. Така модель є популярно також через високий рівень безпеки, адже унеможливлює випадкове перевертання тари. Та й завантажувати бутель внизу легше, аніж на верх. Щоправда, для цього потрібно «набити руку» та набути вправності. 

Купляючи кулер для води з нижнім завантаженням бутлів потрібно врахувати, що не вся тара підходить для подачі води. Адже в таких моделях горловина має спеціальні розміри, тому уточнюйте це у своєї служби доставки води. Проте, щоб не мати неприємностей, відразу скористайтеся замовленням питної води ТМ «Н2О», адже вона не лише смачна та корисна. Бутлі мають спеціальні розміри, що підходять до кожного типу кулера. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *